torsdag 8. juni 2017

Rygges driftsselskap vurderer å kaste inn håndkleet - DN


Rygge Airport vurderer å oppløse selskapet. Rygge sivile lufthavn utenfor Moss ble åpnet høsten 2007 og trafikken avviklet fra 1. november 2016 etter at Ryanair legger ned basen på flyplassen Foto: Terje Holm - Siste fly ut

Flyplasselskap på Rygge vurderer å gi opp

Rygge Airport, et selskap som ville gjenopplive den sivile driften på Rygge lufthavn utenfor Moss, vurderer å kaste inn håndkleet og avvikle seg selv. 
Rygge Airport (RA) har fortsatt ikke klart å bli enige med Jotunfjell Partners om et samarbeid, skriver Dagsavisen Moss Dagblad.
 Jotunfjell kom RA i forkjøpet og overtok i april Rygge Sivile lufthavn, inkludert terminalbygg og infrastruktur.
– Jotunfjell Partners har sagt at de ønsker å gå alene finansielt, sier styreleder Ole Kristian Sivertsen i Rygge Airport.
Siden april har ikke fremtiden og formålet vært like klart for Rygge Airport, som ble stiftet for å prøve på nytt med sivil luftfart på flyplassen utenfor Moss.

Penger vil bli tilbakebetalt

– Vi vurderer vår videre virksomhet, forteller Sivertsen og bekrefter at avvikling av selskapet er et alternativ. Innen utgangen av måneden planlegges det å holde generalforsamling der selskapets fremtid er tema.
Styret har besluttet at penger som er spyttet inn av kommuner, private aktører og gjennom en Vipps-kampanje, skal betales tilbake, ettersom de ikke lenger vil gå til det formålet de ble samlet inn for.
«Nye» Rygge Sivile lufthavn, eid av Jotunfjell Partners, jobber med sin tilnærming.
– Vi jobber nå med ulike forhold knyttet til å gjenåpne flyplassen. Vi snakker med politikere, rådmenn og andre som har interesse av at dette skal lykkes, sier daglig leder Sven Nylænder i «nye» Rygge Sivile lufthavn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.