fredag 16. april 2021

Statens Havarikommisjon inviterer media til pressekonferanse vedr. KNM Helge Ingstad - SH

 


Havarikommisjonen inviterer til digital pressekonferanse

I forbindelse med avgivelse av delrapport 2 om kollisjonen mellom KNM Helge Ingstad og Sola TS vil Havarikommisjonen gjennomføre en digital pressekonferanse som streames i sin helhet på vår nettside onsdag 21. april kl. 1300.

Havarikommisjonen vil på pressekonferansen først presentere delrapport 2 som omhandler KNM Helge Ingstad fra kollisjonstidspunktet til fregatten ble ansett som tapt. Deretter inviteres pressen til et digitalt møte der det blir anledning til å stille spørsmål.

Pressekonferansen vil foregå på norsk.

Rapporten blir tilgjengelig på vår nettside parallelt med pressekonferansen.

Det digitale møtet i etterkant av presentasjonen starter fem minutter etter at den innledende orienteringen er avsluttet og varer i inntil 45 minutter. Påmelding for å delta i dette møtet sendes pr. e-post til pressekonferanse@nsia.no innen tirsdag 20. april kl. 1500. Avsenderadressen må være registrert hos et mediehus og vi ber hver redaksjon begrense antall deltakere til maksimalt to. Avhengig av antall deltakere i møtet kan vi ikke garantere at alle får stilt spørsmål.

Direktør William J. Bertheussen, avdelingsdirektør i sjøfartsavdelingen Dag S. Liseth, samt havariinspektørene Anett Nyberg, Anne Østdahl og Kristian Haugnes fra sjøfartsavdelingen deltar fra Havarikommisjonen. Ingen andre aktører vil være tilstede.

På grunn av nasjonale og lokale smitteverntiltak vil det ikke være mulig med fysiske en-til-en intervju med Havarikommisjonen i etterkant av pressekonferansen.

Havarikommisjonen vil distribuere publiseringspunkt til medier som ønsker å sende pressekonferansen direkte i egne løsninger. Gi beskjed på e-post til pressekonferanse@nsia.no innen mandag 19. april kl. 1500 hvis dette er aktuelt.

Statens havarikommisjon

Sophie Radichs vei 17, 2003 Lillestrøm

Tlf: 63 89 63 00

Epost: post@nsia.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.