lørdag 12. oktober 2024

Gjenoppstart av bloggen

På vår tur har jeg sporadisk vært innom media for oppdateringer. I hovedsak norske nyheter, men også BBC World News. Det er ikke gode nyheter som strømmer igjennom eteren. Tvert i mot, utviklingen på verdensbasis er ikke oppløftende, ei heller i Europa hvor overløperen Viktor Urban heldigvis får så øra flagrer av EU. For meg betyr dette at EU er veien å gå, også for Norge. Her er Sp mest sentrert rundt navlen sin.

Det mest skuffende og skremmende er USAs unnlatelsessynder. Noen mener dette henger sammen med det forestående valget og det vakuum som eksisterer i belsutningsprosessen. Netanyahu rir avgårde på sin høye hest og utfører den ene grusomme handling etter den andre uten stans. Angepet på Unifil er dog toppen. Jeg er 100% sikker på at han blir dømt av den internasjonale straffedomstolen. Befolkningen i Gaza, på Vestbredden og i Sør Libanon blir utsatt for voldsomme lidelser, og USA løfter ikke en finger for å stanse det. I likhet med Israel har heller ikke de anerkjent denne domstolen. Ikke Kina heller som turer brutalt fram i Sør Kinahavet. 

Israel truer med gjengjeldelse mot Iran. Da kan en spekulere på hva som vil skje med  utslipp/stråling etter angrep på anlegg for anriking av uran. Det bringer en naturligvis inn på diskusjonen om atomkraftverk her på berget, men det føles i høyeste grad uaktuelt.

Vel, jeg får visst tørrpusse Mauseren, just in case...... By the way, hvor får jeg ammo?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.